Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Tréneri Premier League

Premier League, FA Cup, Carling Cup..

Tréneri Premier League

Poslaťod Setton » Pia Apr 24, 2009 2:33 pm

Čo si myslíte, ktorý z koučov Premier League je najlepší, či to už v práci s mládežou, skúsenosťami, schopnosťou vyhrávať veľké zápasy atď., a ktorý zasa najmenej schopný? Som zvedavý na Vaše názory.
"I have wasted my hours." Leonardo da Vinci
Obrázok užívateľa
Setton
Staff: assistant manager

Sponzorované odkazy

Tréneri Premier League

Poslaťod Tipek14 » Pia Apr 24, 2009 2:58 pm

Jednoznačne Arsène Wenger! :)
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Tréneri Premier League

Poslaťod D.J.Johan » Pia Apr 24, 2009 6:56 pm

Jasne ze AW. Ale docola ma zaujal Guus Hiddink tym ze kde pride hned je vidiet vysledky. Najma v repre - Juzna Korea, Australia, a Rusko
D.J.Johan
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Tréneri Premier League

Poslaťod Setton » Pia Apr 24, 2009 7:32 pm

Jo, Hiddink je dobrý.. Na Wengerovi sa mi páči, ako dokázal obnoviť káder.. Ešte sa mi páči tréner Evertonu, neviem presne meno, ale tuším niečo ako Moyes alebo tak nejak.. Dobrý tréner.. A koho nemám rád? Ťažko povedať, ale asi bývalých hráčov ako Roy Keane alebo Alan Shearer (hráči boli dobrí), ako tréneri sú nič moc..
Obrázok užívateľa
Setton

Tréneri Premier League

Poslaťod Marko » Pia Apr 24, 2009 11:53 pm

tak mylsim ze AW a v praci s mladezou nema konkurenciu.a som rad ze Guus Hiddink je v chelsea len docasne a nie stalo.preto ze je to naozaj skvely trener.len nech pekne maka dalej pri ruskej repre :-)
Marko
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Tréneri Premier League

Poslaťod miki » Sob Apr 25, 2009 10:06 am

Guus Hiddink, suhlas. Zazracny trener! Chelski bude velmi lutovat ak si ho po sezone neudrzi.

Dalsi moji oblubenci su G.Zola, ten robi pri podmienkach ake vo WHAME ma zazraky, to iste plati o Moyesovi. Sympaticky mi je i Tony Mowbray. Nemam rad 'arryho Redknappa a Rafu Beniteza.
Kategoria byvalych hracov je velmi zaujimava, Roy Keane podla mna nic moc, na druhej strane v Southgateovi moze nieco byt. Ktovie co by bolo ak by manazeri ako Ince, Tony Adams.. dostali prilezitost v nejakom vacsom klube. :?:
Mmchodom Roy Keane dostal opat sancu v Ipswich Town, som zvedavy co z toho bude..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager

Tréneri Premier League

Poslaťod Tipek14 » Sob Apr 25, 2009 11:28 am

Hej hej, o Ipswichi som čítal! Roy sa tam oťuká, ale úspech mu neželám. Mowbray to je WBA? Tak toho nemusím, lebo nemá dôveru v Čechovi. Ako som už písal v inej diskusii, páči sa mi práca Moyesa a Zolu. Újde aj Steve Bruce a Roy Hodgson. Všetci sa snažia o pekný útočný futbal a nepotrebujú na to milióny libier. O Hiddinkovi som sa bál napísať (nebudem predsa chváliť Chelski) :) ale je pravda, že čo chytil do ruky to úspech! Som rád, že pôjde po sezóne preč, i keď ruble vedia urobiť svoje! :P Zo Southgatea predsa len niečo byť môže.

Nepáčia sa mi O'Neill a ten "trapko" s mikrofónom! :D Ten, čo trénuje Arabov je tiež dosť o ničom, ale to je dobré. :P K ostatným výhrady nemám.
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Re: Tréneri Premier League

Poslaťod cesc » Ned Máj 17, 2009 8:21 pm

No jo, tak ten trener trapneho Hullu, myslim ze sa vola Phil Brown, to je teda riadny kreten. Tvari sa ako majster sveta a teraz bojuje o zachranu. No a Rafa? Ako taktik je skvely, ale co sa tyka prestupov, tak to je katastrofa. Kazdu sezonu minie zo 20-30mil. na 7-8hracov a na muzstve to nevidno. Ved aj tuto sezonu kupil cca 8hracov a kolki sa presadili? Maximalne Riera (Ngog vysedava, Keane-to ani nekomentujem, a ostatnych sme nevideli hrat ani jeden zapas, a zrejme ani neuvidime.) Na konci sezony svoje nepodarky necha odist a nakupi dalsich...katastrofa, asi by mu mali zakazat nakupovat hracov a najat na to specialne nejakeho ineho managera ;D

A na druhej strane. Naj je JEDNOZNACNE Arsene Wenger. No a svoju kvalitu ma urcite aj Hiddink(dobre ze odchadza :)) A aj ked to nerad priznavam, k najlepsim urcte patri aj Ferguson :(
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod cesc » Pon Máj 18, 2009 5:01 pm

http://www.osporte.sk/index.php?id_cat=40&news=23693

Toto dufam ze nemyslel vazne, lebo by ma to riadne sklamalo. Dufam ze je to len nejaky bulvarny vymysel, alebo vytrhnute z kontextu....  :(
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod cesc » Pon Máj 18, 2009 5:03 pm

Inak, chcem sa opytat na co je pod prispevkom to ze: "nahlasit moderatorovi"  ??
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod Setton » Pon Máj 18, 2009 5:09 pm

Ono je to viacmenej pre väčšie fóra, kde je toľko príspevkov, že moderátori to nestíhajú všetko čítať.. tak "bežní useri" pomáhajú tak, že odošlú hlásenie o zlom príspevku moderátorom, ktorí majú takú "centrálu", kde sa im tie hlásenia zobrazujú.

T.j. nájdeš nevhodný príspevok -> klikneš na Nahlásiť moderátorovi -> príde to mikimu a ten už vyvodí dôsledky (zmaže post, presunie post, zabanuje užívateľa..)
Obrázok užívateľa
Setton

Poslaťod cesc » Pon Máj 18, 2009 8:37 pm

Ok, dik za vysvetlenie.  A co hovoris na ten clanok, na ktory som dal odkaz v predoslom prispevku?
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod Setton » Uto Máj 19, 2009 6:28 am

Mno, pravdepodobne len fámy.. Myslím, že Wenger zostane v Arsenale ešte pár rôčkov a potom možno odíde.. takže zatiaľ mi rovnica Wenger + Real Madrid nedáva zmysel.
Obrázok užívateľa
Setton

Poslaťod miki » Uto Máj 19, 2009 3:52 pm

cesc: kravina.. neprekvapilo by ma ak by tu informaciu vypustil ako prvy dennik News of the world, co je najvacsia bulvarna spina aka kedy existovala.. Peter Hill-Wood sa nedavno vyjadril, ze Arsene nikam nejde.

Inac mna taketo clanky sokuju: podla jednej vety (ktoru AW povedal/nepovedal) napisat jeden clanok o tom ako AW odchadza do Realu. Pritom ma zaraza najma to, ze Arsene mal v poslednej dobe niekolko tlacoviek+stretnutie s akcionarmi klubu, kde o Reale Madrid nepovedal ani slovo. Zahadne vsak mimo rozhovorov a tlacoviek povie nejakemu novinarovi vetu o tom, ze by bola pre neho cest viest Real Madrid.. Proste hlupost..
A k tomu. Arsene potrebuje cas, do roka by ho vedenie Realu odvolalo. To urcite nie je praca pre profesora. :)

No, ale uz sme trosku mimo temy..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod cesc » Uto Máj 19, 2009 4:18 pm

Diki, aj ja si myslim,ze by tam dlho nevydrzal, kedze v reale ocakavaju vysledky ihned. Ale som rad ze ste mi to takto rozumne vyvratili, uz som zacainal byt nervozny. :) Tiez viem o stretnuti s akcionarmi, ale je pravda ze AW sa s predlzenim zmluvy nejak neponahla....
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Ďalší

Späť na Anglicko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia