Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Sunderland - ARSENAL

Všetko o zápasoch the Gunners

Sunderland - ARSENAL

Poslaťod Walcott » Sob Sep 18, 2010 12:54 pm

Co pani ako to dneska vidite? kedze v stredu hrame carling cup s tottenhamom, kde ocakavam samozrejme mladucke muzstvo, dnes bude hrat to najkvalitnejsie co mame.
Osobne tipujem v brane HLINIK
obrana BACARY - SQUILLACI - KOSCIELNY - GAEL
CESC - ALEX - ROSA (Samir) -JACK (Denilson)
CHAMAKH - AA23
ak sa nemylim naposledy sme tam vyhrali pred 3 rokmi tak to treba zmenit :)
Obrázok užívateľa
Walcott
Robert Pires
Robert Pires

Sponzorované odkazy

Re: Sunderland - ARSENAL

Poslaťod Tipek14 » Sob Sep 18, 2010 3:03 pm

Ja si myslím, že to bude najťažší náš zápas doposiaľ. Na Anfielde sa Liverpool ešte len zohrával a my tak isto. Sunderland je doma nevyspytateľný. Steve nasadí nie to najlepšie čo má, ale to najtvrdšie! No verím, že aj so šťastím a Hliníkovým super-prekvapivým výkonom si odnesieme 3 body.
Zostavu by som videl asi takto:
Hliník - Bac, Sebastien, Laurent, Gael - Alex a k nemu asi Denilson (Jack si zakope v stredu a prinesie trošku kvality), pred nimi Cesc. AA23 je jasný naľavo a na druhú stranu asi pôjde Rosa, kvôli rotácii, keďže Samir hral v stredu a je po zranení. V útoku nie je čo riešiť, Marouane! Striedať bude Eboue, Samir a Carlos.
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod PicoBello » Sob Sep 18, 2010 8:29 pm

mna svihne, mna drbne, to to snad nie je mozne.
skusim napriek emociam moje male hodnotenie (pozeral som len druhy polcas).

almunia bol dnes vyborny. celkovo od zaciatku sezony podava stabilne vykony, len tak dalej.
velmi sa mi pacil stred pola: rosa, nasri, jack, vsetko podobne typy, slo im to vyborne. deni ich zacal doplnat velmi dobre, pacil sa mi.

obranu neviem hodnotit, zdala sa mi solidna, najme krajni beci sa mi pacili.

šamak sa snazil, ako vzdy.
velka skoda penalty, ale stava sa :( dnes nas (aj!) to stalo body, ale taky hlupy gol sme dostat jednoducho nemali.

ach jaj, som nastvany, navyse uz bolo po nastavenom case :(
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod Tipek14 » Ned Sep 19, 2010 3:43 pm

Ach Bože! Toľko "zloby" v jednom zápase! Najprv odišiel vraj swich či ako sa to volá v celom bloku, musel som volať technika, kým to vymenili tak som nevidel prvých 30 min. a teda ani gól! Už to mi mohlo byť predzvesťou, že na následnú oslavu s kamošmi, na ktorú som sa po zápase chystal a na ktorú som kvôli Arsenalu meškal 3 hod. (no a čo) pôjdem dosť nasratý a na pálenku miniem oveľa viac € ako zvyčajne! Potom pravdepodobné zranenie Cesca a k tomu nezmyselná červená karta. Mužstvo, ktoré rok čo rok môže dostať ocenenie fair-play ma po 5 kolách už 2 ČK! To je nejaké spiknutie alebo čo? K penalte ja neviem čo povedať. To sa hádam už nedalo horšie kopnúť! Zle, zle, zle...úplne zle! Mohli sme ich zlomiť aj deviati a namiesto toho prišla nervozita na naše kopačky. Chvála Almuniovi za dobré prečítanie hry, skoré vybehnutie pri krátkej malej domov a celkový včerajší výkon. Vyrovnávajúci gól, to bolo niečo hrozné! Už veľmi dlho som také pocity neprežíval. Ešte stále sa to nejak snažím spracovať a stále mi to akosi nejde. Neviem...ozaj neviem si to vysvetliť. Dúfam, že to chlapcov nezlomí, nepoznačí a že v Sunderlande stratia viac bodov ako my aj Chelski a ManU!
>:D >:D >:D
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Ned Sep 19, 2010 5:28 pm

:( mal som nutkanie pisat nejaky report uz po brage, ale som si povedal, ze pockam na Sunderland..
teraz uz trosku s chladnejsou hlavou, ale stale smutny..velka skoda dvoch bodov, ale asi treba uznat, ze remiza je zasluzeny vysledok. treba vsak pozerat na pozitivne veci: Almunia, stale sme bez prehry, celkovo dobra hra obrany, Denilson, Chamakh... budem sa snazit nieco napisat este pred Spudsami, ktori nas cakaju v utorok.
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager
Staff: manager

Späť na Zápasový Chit-Chat

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia