Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Najlepšia Liga

Španielsko, Nemecko, Taliansko, Francúzsko

Najlepšia Liga

Poslaťod Setton » Uto Sep 22, 2009 2:10 pm

Aká je podľa vás najlepšia liga? Teraz neuvažujme o PL, ale o ostatných ligách.. t.j. Primera Division, Serie A, Ligue 1, Bundesliga a blá blá.. Tak? :)
Obrázok užívateľa
Setton
Staff: assistant manager
Staff: assistant manager

Sponzorované odkazy

Re: Najlepšia Liga

Poslaťod Tipek14 » Uto Feb 02, 2010 6:18 pm

Corgoň! ;D ;D ;D ;D ;D
...ale vazne, mne osodne sa paci ako sa hra v Nemecku, ale asi druha naj liga bude v Spanielsku, a to aj vdaka Barcelone a realu. Talianska liga mi je naopak uplne proti srsti a vadi mi dokonca aj ze Marek Hamsik tam hra, pretoze podla mna ma na viac.
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod cesc » Uto Feb 02, 2010 7:46 pm

Ja som videl poslednych par zapasov Bayernu a Bayeru leverkusen a musim povedat ze som mal na co pozerat cely cas. Bundesliga sa zmenila z nudnej ligy na dost dynamicku, aj ked to asi preto ze som videl zapasy prvych dvoch tymov, ktorym fandim. Najmä bayern teraz valcuje a co robi Robben je proste neuveritelne.
Obrázok užívateľa
cesc
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Pia Feb 05, 2010 9:03 pm

nedavno som videl par minut talianskej ligy. no hroza! a to hralo AC so "superhviezdami". Spanielska liga je velmi pozeratelna, takisto aj niektore zapasy nemeckej ligy. Ak mate stastie mozete natrafit na velmi dobre zapasy vo francuzskej lige. Turecko, Grecko a podobne extremy nie su pre mna..
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager

Poslaťod PicoBello » Sob Feb 06, 2010 12:29 am

uplny suhlas.
po EPL je najpozeratelnejsia spanielska primera division. nemecka moze byt tiez dobra a francuzska isla dost hore, podla mna.

taliansku tiez nemam rad, zle sa na to pozera - mozno kvoli ich stadionom, neviem.
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Sob Feb 06, 2010 12:36 am

uz som pocul nazor, ze je to kvoli stadionom. Atleticke drahy okolo vacsiny stadionov..alebo je to aj nieco ine?
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod PicoBello » Sob Feb 06, 2010 9:05 pm

ano, atleticka draha okolo vecsej casti stadionov a mozno aj to, ze tam kde nie je, je stadion aj tak taky nejaky do sirky natiahnuty. mne osobne vadil pohlad na ich zapasy aj preto, ze sa hra cez den, ked pecie slnko a polka hracej pélochy je nim zaliata - myslim, ze aj hracom to trochu vadi, sa mi mari, ze som cital.

druha vec, ze si stale myslim, ze po EPL a PD je to tretia najkvalitnejsia sutaz - champions league a uspechy v nej dosiahnute nepustia.
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Pon Feb 08, 2010 6:53 pm

a ak nie slnko tak svetlice.. :) inac videl som dobre, alebo goonerz palili na Stamford Bridge? \o/ Toto som v premier league este asi nikdy nevidel..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod VanDelf » Uto Feb 09, 2010 1:13 pm

všimol si si správne
Obrázok
Obrázok užívateľa
VanDelf
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Poslaťod miki » Uto Feb 09, 2010 7:38 pm

ak sa nemylim, toto je v EPL zakazane..ale vyzera to teda dobre :) Mame fantastickych fanusikov, som na nich hrdy :afc:
Twitter
Facebook
Obrázok užívateľa
miki

Späť na Ostatné ligy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť