Čo si myslíte, kto bude na konci oslavovať titul? Podľa mňa má asi najväčšie šance Slovan, aj keď skvele odštartovala jarnú časť aj Trnava, ktorá je dokonca sužovaná viacerými zraneniami. Žilina sa zmieta v kríze, mení trénera, uvidíme ako mužstvu sadne nový tréner.. Váš názor?
myslim ze slovan to ma iste...staci si pozriet par zapasov...hlavne tych v ktorych sa im nedari.vzdy zabere majstrovske cislo branka obzeru.skoda ze to cislo jeho nema nic spolocne s fodbalom
priznam sa, ze nasu ligu nesledujem od doby ked sa to este volalo Mars Superliga ci tak nejak :-) Neviem kto titul vyhra, zachytil som v mediach info o novom trenerovi Ziliny, ktory vsak vyzeral dost vystrasene a vek 31 rokov asi nie je bohvieco Palce drzim prave Ziline (uz niekolko rokov)..Skoda, ze na Kosice nechodi viac divakov..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit Twitter Facebook We all live in a Perry Groves world.
Keby bol v Košiciach futbal ako hokej.. no paráda.. ja už len čakám, kedy postúpi do prvej ligy (teda Corgoň ligy) Snina, tu je stále vypredaný 3000-miestny štadión a peklo.. a to hráme tuším 4. ligu proti dedinám ako Stakčín alebo Hrušov, teraz postupujeme do tretej.. to by bola paráda. Ale titul tipujem na Slovan toho roku no.
Kým nebudú hrať poháre alebo kým nezačnú ľudia chodiť na futbal = zbytočné peniaze.. postavia 30tis. štadión - v lige im ho budú obdivovať ale využitie žiadne, lebo stále bude prázdny, kvôli slabým výsledkom tam nikto nepríde..
..ale vieš, veľa závisí aj od prostredia. Kto by chodil stáť na betón a do dažďa? Nikto, ale na pekný štadión do sucha a tepla sa prídem aj ja kuknúť. Samozrejme stačí aj 10-12 000! Steelka ma 8300, a občas aj to je málo.
Nepolemizujme zbytočne, pochybujem, že štadión bude skôr ako o 10 rokov postavený.. Ja už čakám, kedy sa pohne niečo s Národným štadiónom, Tehelné pole už išli 250x búrať a stále stojí..
Ja to tento rok vidím na Slovan, ale páči sa mi aj Petržalka, ktorá mnohých v jarnej časti prekvapila. Mám pocit, že liga sa pomaly, ale isto zlepšuje. Kiežby sa hral na Slovensku taký futbal, na ktorý by som sa tešil v telke..
K majstrovi....ako fanusik ziliny verim az do posledneho kola ale bohuzial s takym uzkym kadrov to budeme mat tazke.....daktori hraci na to dost seru.....takze asi to bude slovan ((((((((
Ja taktiež držím palce Žiline. Dlhodobo sa snažia hrať pekný futbal. Majú koncepciu (aj KE) a Slovan je slovenský Man.City (hračka J&T). Som Košičan no na titul už nemáme. Verím ale vo víťazstvo v Pohári.