toto by snad stalo i za clanok: nemam v sebe vrodenu velku narodnu hrdost (teda urcite nie taku ako 90% Slovakov), to, ze som Slovak beriem ako fakt, s ktorym musim zit, nevadi mi to. som odporca kvalifikacie na ms a me v takej podobe ako je teraz a som za obmedzenie(mozno i zrusenie) priatelskych zapasov pocas sezony. na fb som v skupine
Som Slovak a je mi to jedno, ludia ma vdaka kombinacii mojho ksichtu a prapodivneho akcentu povazuju bud za Australcana alebo za severoeuropana, co mi v zasade nevadi. Ked sa ma opytaju-poviem Slovensko, ked povedia Ceskoslovensko poviem ano, ked povedia Slovinsko poviem ano, ked povedia Praha poviem ano, ked povedia, ze tam boli na plazi poviem ano... a je mi to jedno. Po zapase so Severnym Irskom (ktoreho obyvatelov v laske nemam) som vsak na chvilu hrdy bol.. Ked som jednemu chlapikovi povedal odkial som, podal mi ruku a objal ma (anglican, asi ma 'rad' severnych irov tak ako ja..)

jednoducho povedane, tito chlapci ma zatial tesia a maju na to, aby dokazali nieco velke..neurazil by som sa ak by to bolo nieco na sposob Chorvatska v roku 1998, kde som spoznal mojho hrdinu Davora Sukera.
a ten bod snad dame a ak nie v Polsku vyhrame..toto uz nemozeme pustit