majestatne, upokojuje :lol: uznavam, je to krasne..je mi luto, ze nie som autorom. Ozaj PicoBello, ked pofotis urcite to hod sem na forum!
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit Twitter Facebook We all live in a Perry Groves world.
vsetko je uskutocnitelne :wink: online chat alebo sukromne spravy, vyberte si..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit Twitter Facebook We all live in a Perry Groves world.
S tým Facebookom na indexe, čo ja viem či dobrý nápad.. Mne osobne to dosť spomaľuje načítavanie fóra, nebolo vy vhodnejšie dať tam napr. niečo v zmysle
ja som myslel, ze sa fb tabulka nacitava samostatne, nezavysle na fore (aspon mne to tak robi). Ale v pohode, zmenim to aj tak sa mi to zdalo trochu mimo misu
//Setton: Neviem, je to možné, ale proste kliknem na záložku a nachvíľu všetko sekne - až po piatich-desiatich sekundách začne fórum reagovať, začne sa načítavať Facebook tabuľka a dá sa normálne scrollovať. Vďaka, teraz to ide dobre
Naposledy upravil Setton dňa Str Júl 15, 2009 7:41 pm, celkovo upravené 1