Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Tipovanie

Krčma - o všetkom možnom

Tipovanie

Poslaťod miki » Sob Sep 25, 2010 9:37 pm

Tipujete?
V akej stavkovej kancelarii? Tipujete na nete alebo v kamennych stavkovych kancelariach?
Kludne pridavajte vase tikety, tipy atd..

Ja som registrovany v bwine, ale ak tipujem tak vacsinou v kamennej Fortune. Mam rad ten pocit, ked mam v ruke zivy tiket :) .

Tipujem vacsinou Premier League, Ligu Majstrov a reprezentacne zapasy, ale nemozem povedat, ze by som bol mimoriadne upsesny.
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager

Sponzorované odkazy

Re: Tipovanie

Poslaťod Tipek14 » Sob Sep 25, 2010 11:12 pm

Keď som bol mladší skúšal som tipovať. Teraz škoda peňazí. Vždy jeden ujde. :-/
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod PicoBello » Sob Sep 25, 2010 11:35 pm

malo, tipujem len posledne tyzdne. na nike.sk. vlozim par eur a skusam zveladovat. tento mesiac sa mi dari - z 10 € som vyrobil 18 € :)
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Sob Sep 25, 2010 11:54 pm

mojim najvacsim uspechom je vyhra 1000 korun slovenskych za 10 korunovy tiket v Tipose :D
To boli skolske casy. Vyhral mi to hlavne zapas Mallorca - Liberec (kurz na Liberec bol tusim 7,80). To bolo nejakych 10 rokov dozadu \o/ Odvtedy sa moc nedarilo.
Dalsim velkym uspechom bol bratov tiket na EURO 2008. Za 5 eur vyhral vyse 3600 eur ak ma pamat neklame. Poradil som mu, aby stavil na Chorvatov proti Nemecku. Vyplatilo sa, boli peniazky na zasnubny prsten. :)

Svojho casu (ked boli peniaze) som dokazal otocit (jednosmerne) velke peniaze na bwinovskej rulete-to bola ina pliaga. 40 sekund a 150 eur v prdeli :|

V poslednej dobe mam celkom slusne body v I know the score, tak asi zacnem tipovat nejake rozpisy na premier league. Mozno euro, dva na jedno kolo. Kto vie, mozno raz motyka vystreli. :)

V teme o Arsenal s WBA som daval moje tipy na tipy: gol Nasriho vysiel dvojnasobne, Arsenal streli gol v poslednych 20 minutach zapasu -vyslo, Arsenal vyhra druhy polcas - zialbohu nevyslo
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod PicoBello » Ned Sep 26, 2010 9:31 am

jooj, sekol som sa: tento mesiac som rozmnozil zatial 10 € na 28 €.

noo, ja som tipoval este na zakladke vo "velkom" - ked sme hravali futbal, po treningoch smer nike alebo gol. za dvacku cela slovenska liga a slo sa. vyhral som len parkrat, raz za tu dvacku som vyhral asi 500 Sk. peniaze neboli, ale dvacku som tyzdenne naskriabal.

inak bieda. ruletam sa treba vyhnut oblukom, ale to uz asi vies aj ty :D.

teraz tipujem tak, ze dam 10 € na jeden zapas s kurzom okolo 14-15 (naposledy na MU proti Lpoolu kurz asi 1,7) a vyhram. k tomu dam za euro pet zapasov PL, tam zvecsa nevyhram :D.

naposledy sa tatikovi podarilo vsadit 200 € na remizu USA na MS v hokeji - vyhral 1000 €. jeho vysvetlenie: mal som taky feeling, skoro ma jeblo :D.
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod Tipek14 » Ned Sep 26, 2010 2:10 pm

<=8 <=8 <=8
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod miki » Ned Sep 26, 2010 2:18 pm

jezis, ja ked pisem rychlo, ine hrubky robYm :-[ :)
presne takto sa na tom da zarobit. treba mat na zaciatok kapital a davat po 100 eur vyssie na zapasy (remizy po polcase atd)
Zas treba vediet na co tipovat. Na slovenske ligy by som uz nevlozil ani cent.. Mam par znamych, ktori na tipovani tocia nehorazne prachy a viem, ze nejde ani tak o znalosti ligy, ako o telefonaty od spravnych ludi v spravny cas.. :-/
Neviem co si mam mysliet o EPL, uz pred niekolkymi rokmi sme s bratom mali podozrenie, ze v lige je nieco zle. Raz za cas sa objavi kolo, v ktorom vsetky muzstva velkej stvorky stratia body, bez ohladu na to s kym hraju...
(V tejto chvili hra Bolton s United nerozhodne!)

//bolton 2:1 !!!!
Twitter
Facebook
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod PicoBello » Ned Sep 26, 2010 5:36 pm

aj ja pisem prirychlo - samozrejme, kurz 14-15 ma byt 1,4 a 1,5 ;)
nechce sa mi verit, ze by zapasy v EPL boli nejako sfusovane, bude to asi zhoda nahod, si myslim.

ale na nasu ligu by som uz netipol ani pet korun.
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod PicoBello » Štv Sep 30, 2010 12:07 am

akurat vcera a dnes sa mi takmer podarili krasne tikety.
oba za jedno euro.

vcera jeden s kurzom 26:
Obrázok

a dnes s kurzom 96:
Obrázok

vcera mi nevysiel jeden zapas s golom v 81. minute (nemam rad real) a dnes jeden s golom v 86. minute (nemam rad MU).

no nedrblo by vas?
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Späť na Highbury Pub

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia