Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Oblubene reprezentacne muzstvo

Kvalifikácia na MS, EURO, prípravné zápasy

Oblubene reprezentacne muzstvo

Poslaťod miki » Sob Máj 09, 2009 2:18 pm

Komu fandite okrem Slovenska a preco?

Ja som od nepamati fanusikom Chorvatska, Chorvatsko je pre mna Arsenalom medzi reprezentaciami. Je zaujimave aky rozdiel je medzi statmi byvalej Juhoslavie, kym Chorvatsko sa snazi hrat pekny, technicky futbal, Srbsko hra dost silovy, agresivny futbal. Slovinsko je strednou cestou..

Mojim oblubenym Chorvatskym hracom je Davor Suker, ktory bol v case slavy skvelym utocnikom. Celkovo hraci ako Boban, Boksic, Prosinecki, Ladic, Stimac, ci terajsi trener Slaven Bilic patria medzi legendy europskeho futbalu.

Tesi ma, ze aj v sucasnosti hra Chorvatsko krasny futbal (posledne ME), tesi ma, ze Arsenal ma v time svoje zastupenie v osobe Eduarda a tesi ma, ze som mojim tipom (vitazstvo CRO nad Nemeckom ME 2008) pomohol vyhrat bratovi 3000€ ..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager

Sponzorované odkazy

Re: Oblubene reprezentacne muzstvo

Poslaťod Setton » Sob Máj 09, 2009 3:37 pm

Ukradol si mi tím hehe, Chorvátom držím aj ja.. Neviem prečo, sú mi proste sympatickí - páči sa mi životný príbeh Klasniča, talent Eduarda, štýl chytania Pletikosu, Niko Kovač (Robert nie, hral v Bayerne a odvtedy ho nemusím).. Tréner Slaven Bilič parádny kouč, tie jeho radosti po góle sú super.

Druhým tímom, ktorý mám rád, je úradujúci majster európy Španielsko. Páči sa mi španielský futbal, duo Villa - Torres v útoku, ofenzívna záloha Xavi Hernandéz a Cesc Fabregas, vzadu Senna, Puyol.. A v bráne Iker, môj obľúbený brankár. Pekná hra, ofenzívny futbal - to sú dôvody, prečo ich mám rád.
"I have wasted my hours." Leonardo da Vinci
Obrázok užívateľa
Setton
Staff: assistant manager

Poslaťod miki » Sob Máj 09, 2009 3:43 pm

a ty si mi ukradol moj druhy oblubeny klub  ;D
velmi pozeratelny styl a skvely hraci, podla mna maju sancu vyhrat majstrovstva sveta v JAR. Myslim, ze momentalne nie je na svete kvalitnejsie muzstvo ako Spanielsko, velmi vyrovnany tim (trosku slabsia obrana).
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki

Poslaťod PicoBello » Sob Máj 09, 2009 11:14 pm

u mna to je odjakziva argentina a francuzsko.

ti prvi vazne odjakziva, mam skratka rad ich styl - pribuzny brazilii a predsa dost europsky. len keby sa im viac posledne roky darilo :) a messi je messi :)

frantikov mam rad, pretoze su velmi vyspele muzstvo, maju skusenosti asi zo vsetkych euro lig a ked su v pohode, su velmi nebezpecni. dokazali to dostatocne na poslednych MS, kde braziliu zizou poslal domov :)

ale chorvatov mam velmi rad aj ja ..
Obrázok
Obrázok užívateľa
PicoBello
Robert Pires
Robert Pires

Poslaťod calderon789 » Ned Máj 10, 2009 4:58 pm

Španielsko a Argentína, myslím, že dosť podobný štýl hry. Myslím, že každému sa páči pekný útočný futbal a práve tieto mužstvá pekný útočný futbal produkujú. Semtam zahrá pekne i Portugalsko.
Celkovo južanský futbal má niečo doseba ;D
#Los Merengues#
Obrázok užívateľa
calderon789
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Poslaťod Marko » Ned Máj 10, 2009 7:00 pm

ja fandim Holandsku...paci sa mi ich hra,maju dobrych hracov...skoda ze vzdy im neco chyba k uspechu.uz by mohol prist neaky uspech
Marko
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Poslaťod Setton » Ned Máj 10, 2009 7:31 pm

Na tých som úplne zabudol.. páčili sa mi už za čias Davidsa či Kluiverta, keď som bol decko.. teraz majú mená ako Kuyt, van Der Vaart, Schneider, van Nistelroy či Babel, peknú farbu dresov, a preto sa aj mne páčia..
"I have wasted my hours." Leonardo da Vinci
Obrázok užívateľa
Setton

Poslaťod Tipek14 » Pia Máj 15, 2009 1:11 am

U mňa je číslo jedna Anglicko. Žiaľ z Arsenalu tam je iba Theo, ale mám rád proste anglický štýl hry. Premier League je najlepšia suťaž, lebo sa hrá 95 minút a hráči sa neváľajú po zemi, a to očakávam aj od reprezentácie. Keď je veľký šampionát voľbou číslo dva je Chorvátsko. Ozaj, veľmi sympatické mužstvo. Tretie miesto je relatívne, väčšinou podľa formy a krásy futbalu, ale v skratke Francúzsko, Holandsko a posledný turnaj aj Španielsko.
Obrázok užívateľa
Tipek14
Robert Pires
Robert Pires

Späť na Reprezentácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia