Začal som to písať po strelení gólu na 4:1 pre Chelsea. Prvú strelu bravúrne chytil Fabianski, ale ako už vieme, nasledovala žrď, ktorá naservírovala loptu Maloudovi na gól. Avšak radšej by som sa zameral na situáciu, ktorá tomu predchádzala. Adebayor bol peknou prihrávkou vysunutý na "samostatný nájazd" na Čecha, avšak namiesto zakončenia volil teatrálny pád, ktorý by si možno zaslúžil nomináciu na Oscara. Takéto situácie výslovne na hráčoch neznášam, namiesto pokračovania ďalej, radšej spadnú. Nerozumiem, prečo "25" volila radšej túto možnosť (domnienka vylúčenia Čecha a následná penalta ?). Nestala sa to prvýkrát, a bude sa to stávať stále. Napríklad spomenúť situáciu v zápase Chelsea - Barcelona pri nezmyselnom vylúčení Abidala, kde Anelka radšej zvolil tú ľahšiu možnosť, zakopnúť o seba a zvaliť sa na zem. Treba ho za to pochváliť, urobil to takticky, ale spravodlivosť nakoniec zvíťazila

. Títo súčasní hráči sa futbalu venujú dennodenne, chodia do posilovne, aby nabrali svalovú hmotu, ale na ihriskách to nejako nevidieť. Padajú ako čaje. K zápasu sa vyjadrím iba všeobecne. Prvú polhodinu sme ich k ničomu nepustili, ale mal som tušenie, že Chelsea strelí gól z ničoho, a to sa aj potvrdilo. Dnes ma sklamal Theo, ktorý by už mal zapracovať na koncovke, ak sa chce dostať na úroveň TH 14, možno by mohol viac prihrávať a nie sa spoliehať iba na svoju rýchlosť, lebo ako sa mi zdá, tak súperí ho už majú viac menej prečítaného (kľučka stále väčšinou do pravej strany, atď)