Arsenal Fórum

Diskusné fórum fanúšikov Arsenalu

Arsenal - Chelsea

Zápasy Arsenalu, sezóna 2008/2009

Arsenal - Chelsea

Poslaťod D.J.Johan » Ned Máj 10, 2009 7:04 pm

Začal som to písať po strelení gólu na 4:1 pre Chelsea. Prvú strelu bravúrne chytil Fabianski, ale ako už vieme, nasledovala žrď, ktorá naservírovala loptu Maloudovi na gól. Avšak radšej by som sa zameral na situáciu, ktorá tomu predchádzala. Adebayor bol peknou prihrávkou vysunutý na "samostatný nájazd" na Čecha, avšak namiesto zakončenia volil teatrálny pád, ktorý by si možno zaslúžil nomináciu na Oscara. Takéto situácie výslovne na hráčoch neznášam, namiesto pokračovania ďalej, radšej spadnú. Nerozumiem, prečo "25" volila radšej túto možnosť (domnienka vylúčenia Čecha a následná penalta ?). Nestala sa to prvýkrát, a bude sa to stávať stále. Napríklad spomenúť situáciu v zápase Chelsea - Barcelona pri nezmyselnom vylúčení Abidala, kde Anelka radšej zvolil tú ľahšiu možnosť, zakopnúť o seba a zvaliť sa na zem. Treba ho za to pochváliť, urobil to takticky, ale spravodlivosť nakoniec zvíťazila :). Títo súčasní hráči sa futbalu venujú dennodenne, chodia do posilovne, aby nabrali svalovú hmotu, ale na ihriskách to nejako nevidieť. Padajú ako čaje. K zápasu sa vyjadrím iba všeobecne. Prvú polhodinu sme ich k ničomu nepustili, ale mal som tušenie, že Chelsea strelí gól z ničoho, a to sa aj potvrdilo. Dnes ma sklamal Theo, ktorý by už mal zapracovať na koncovke, ak sa chce dostať na úroveň TH 14, možno by mohol viac prihrávať a nie sa spoliehať iba na svoju rýchlosť, lebo ako sa mi zdá, tak súperí ho už majú viac menej prečítaného (kľučka stále väčšinou do pravej strany, atď)
D.J.Johan
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Sponzorované odkazy

Re: Arsenal - Chelsea

Poslaťod Setton » Ned Máj 10, 2009 7:27 pm

Kruté, dva klince doma na Ashburton Grove za necelý týždeň.. Aspoň Slovan ma dnes potešil.
"I have wasted my hours." Leonardo da Vinci
Obrázok užívateľa
Setton
Staff: assistant manager

Poslaťod VanDelf » Ned Máj 10, 2009 8:03 pm

Súhlas  :'( Niečo strašné dnes. Adebayor ma totálne sklamal. Začali sme dobre, výsledok 1:4 nezodpovedá tomu čo sa dialo na trávniku. Kolo so Silvestrem by sa skôr presadili v útoku..mno neviem, neviem..som sklamaný
Obrázok
Obrázok užívateľa
VanDelf
Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg

Poslaťod Setton » Ned Máj 10, 2009 8:12 pm

Pri Silvestrem sa nebavme o presadení, ale o posadení.. :(
"I have wasted my hours." Leonardo da Vinci
Obrázok užívateľa
Setton

Poslaťod miki » Ned Máj 10, 2009 8:49 pm

tak decka, moj nazor na blogu..
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit
Twitter
Facebook
We all live in a Perry Groves world.
Obrázok užívateľa
miki
Staff: manager
Staff: manager

Späť na 2008-2009

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia