chalani, posielam fotky:
http://picasaweb.google.com/matkough/Ar ... directlinksiel som tam s dvomi kolegovcami, ale niekde sa tam asi mihnem aj ja

. fotky maju popisky.
suhrn: do neusiedlu je z BA uplne blizko, dokonca aj ked sa clovek chce v rakusku vyhnut dialniciam. areal SC Neusiedl je maly, ale pekny a udrziavany. tlacenica tam nebola vobec, mozete tam vziat aj dvojrocneho spunta alebo krehku partnerku

. my sme tam dosli uplne medzi prvymi a tak sme si mohli vyberat miesta .. ako vidite na fotkach, nachadza sa tam len jedna mensia tribuna, my sme stali za brankou, len par metrov od hlinika (v prvom polcase).
dojem z arsenalu nazivo? takto som to popisal kamosovi na FB:
"noo, hrali aj hviezdy (nasri, arshavin, vermaelen, walcott, chamakh, clichy, sagna)(fabre a van persie maju este dovcu, rosicky len sedel), ale bol to typicky pripravak, vystriedalo sa 22 hracov. ja som bol tomu velmi rad, lebo som videl aj mnohych nasich mladych perspektivnych hracov.
kazdopadne, zazitok vidiet takychto futbalistov nazivo. uplne ma fascinovala (okrem samozrejme neskutocneho ovladania lopty) jedna vec: doraz, rychlost a nasadenie v subojoch. hrac arsenalu snad neprehral jeden suboj, start do suboja na 2-3 metroch neskutocny, chalani z neusiedleru (3. rakuska liga) nestihali, boli neustale dotlacani a i ked sa snazili, rozdiel bol velikansky. a pritom priebeh hry bol taky pripravacky: arsenal sa s nimi pohraval, sem tam dal gol, mohol aj viac. osobne sa mi velmi pacil jack wilshere, o ktorom uz dlho viem, ze je to buduci fabregas. tuto sezonu mozno este nie, ale tu dalsiu uz by mohol prerazit. ale aj dalsi mladi sa mi pacili (JET, frimpong, nordveit), aj novi zapadnu (chamakh, koscielny) a zo starych najme nasri, vermaelen .."ako pisem, najvecsi dojem na mna urobil jack, potom frimpong, nasri, nordtveit a koscielny. preto sa o buducnost AFC nebojim, pretoze jack raz bude taky zaloznik, ze nam ho budu vsetci zavidiet - a viem, ze on bude k AFC lojalny a teda len tak neodide.