stahoval som si demo noveho championship managera 10 ked som zrazu narazil na volne stiahnutelneho championship managera 2001/2002, ihned som ho stiahol a nainstaloval. uz pri prvom spusteni som sa rozpamatal na hodiny stravene pri tejto hre. vybral som si arsenal a najblizsich niekolko mesiacov ma neuvidite
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit Twitter Facebook We all live in a Perry Groves world.
Truth is, I thought it mattered. I thought that music mattered. But does it bollocks! Not compared to how people matter.Victoria Concordia Crescit Twitter Facebook We all live in a Perry Groves world.
zistil som, ze z volne stiahnutelneho championship managera 01/02 sa da spravit celkom slusna alternativa novych futbalovych manazerov. Staci stiahnut zopar aktualizacii a mate to! Plnohodnotna hra, ktora vam pojde rychlejsie ako nove, zbytocne zlozite novinky. Ak by ste chceli viac info piste.
Ja nepoznám tohto managera, ale kedysi som frčal na Sege Football Manager, a to teda poriadne. To boli dni a dni v kuse za PC. Nemal som ešte vtedy net. Teraz som ho už vymazal, lebo školu by som asi nikdy nespravil.
To si riadny hriech spachal tym odinstalovanim. Ja na FM ficim asi 4 roky a musim povedat ze je to najpremakanejsi manager. Simulovanie diania v skutocnom futbale je ovela realnejsie ako v inych manageroch, napr. taky FIFA manager so systemami typu, cim drahsi hrac tym lepsi.
fifa manager je sracka (dalo by sa s tym nieco spravit ak byt to spojili s fifou), FMko je dobre, ale v poslednej dobe mi to laptop nestihal na poslednom rocniku mi strasne vadili tlacovky.. teraz skusam tu 01/02 (s novymi supiskami) za Lyon a celkom ma to bavi